Front Office

Echipa noastră de front office răspunde prompt întrebărilor clienţilor prin e-mail, chat sau la telefon in şase limbi.

Mediul de lucru e antrenant: nu numai că, prin natura sarcinilor noastre, oferim informaţii corecte într-un interval scurt, ci avem ca obiectiv permanent retenţia clienţilor pe site-urile pentru care oferim asistenţă.

Dacă o campanie de marketing realizată de echipa de back office poate trezi interesul clienţilor pentru produsele pe care le promovăm, rolul nostru este să îi fidelizăm, să îi convingem, prin răspunsurile ireproşabile, adaptate nevoilor lor, că au ajuns pe site-ul potrivit.

Conştienţi că lucrăm într-un mediu concurenţial, unde fiecare client e la un clic distanţă de un alt site, ne-am format, la nivel de echipă, aptitudini comerciale şi un standard de calitate pe care le dezvoltăm în permanenţă, mereu atenţi la evoluţia exigenţelor în customer service la nivel internaţional.

Am învăţat împreună, în cei 12 ani de activitate, să facem faţă cu succes tuturor provocărilor: volum mare de muncă, situaţii neprevăzute, clienţi exigenţi.

Şi am învăţat mai ales că fiecare client mulţumit, fiecare provocare căreia îi răspundem cu brio e rezultatul muncii unei echipe.

Fiecare zi e o nouă provocare. Şi azi vom fi la înălţime!

www.imoservices.com folosește cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies. Mai multe informatii aici   Accepta